Mix 'n Up! KitHet Mix ’n Up-en van verschillende stempelmerken daar houden wij als creatievelingen allemaal van. Wij (Inge en ik) laten jullie zien hoe je op een hele simpele manier Stampin’ Up prima kunt combineren met jouw favoriete stempelmaterialen en accessoires. 

Je krijgt dit kwartaal (jan-maart 2018) een heel scala aan kleuren cardstock (meer als dat je ziet op de foto hierboven qua volume) 2 lijnen DSP uit de nieuwste catalogus, diverse embellishments, lint, ...genoeg om drie maanden lekker mee te knutselen. Van ons krijg je er elke maand nog bij de beschrijving van 5 projecten bij die je na kunt maken, je eigen draai kunt geven, of om inspiratie op te doen.

En we hebben nog meer! Ook in februari en maart krijg je nog 5 projecten in je mailbox dus 15 projecten in totaal. En dat alles voor maar € 29,95! ( inclusief verzending van de Kit)Uiteraard is het mogelijk om de kit uit te breiden met SU producten welke je bij ons kunt bestellen (combinatie van beiden is ook mogelijk ;-)) The Sky is the Limit! 

Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit met elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen.


Opgeven kan als je mailt naar: mixnupkit@gmail.com. Let wel, zo lang de voorraad strekt.
Kosten € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mariska zei

Krijg je ook te zien wat er precies in die kit zit? Kan het zo van het plaatje niet zo goed zien helaas. gr. Mariska

Carmen Morris zei

Mariska, je kunt een mail sturen naar caringforstamps@gmail.com. Ik leg je graag uit wat de inhoud is van de kit.