Mix 'n Up! Kit

Wat is de Mix 'n Up! Kit?

Het principe van deze kit is simpel! Wij stellen een pakket samen van Stampin' Up! producten en jij combineer deze met materialen die je al hebt of die leuk vindt of die bij het thema passen. 
Dit kunnen allerlei soorten materialen zijn zoals plaatjes, stansen, mallen, stencils of stempels van Stampin' Up! maar ook van bijvoorbeeld andere merken. 
De producten van Stampin' Up! zijn namelijk heel goed te combineren met jouw favoriete merken en visa versa.

Hoe werkt het?

De Mix 'n Up! Kit is een kwartaal kit. Je ontvangt dus in de eerste maand van het kwartaal je kit via de post tegelijkertijd met een mail met 5 voorbeelden. Daarna krijg je nog twee keer halverwege de maand een mail met elk minimaal 5 voorbeelden.
Inge en ik combineren verschillende materialen en merken die wij leuk vinden met elkaar zodat je aan het einde van het kwartaal minimaal 15 voorbeelden hebt en zo het meeste kunt halen uit je spulletjes. 

Wat kun je verwachten?

De kit zal gevuld zijn met tal van materialen uit de lopende catalogi. Je ontvangt meer dan genoeg cardstock en embellishments om lekker aan de slag te gaan met de voorbeelden of je eigen ideeën.
In ieder geval genoeg materialen om leuke kaarten te maken of cadeauverpakkingen. Je ontvangt meer dan genoeg materialen


Mix 'n Up! Kit kwartaal 4 (oktober-november-december 2017)

Voor deze kit hebben we gekozen voor twee verschillende papierlijnen in het thema herfst en kerst. Het is hartstikke leuk om deze materialen te mixen omdat deze lijnen kleiner zijn dan bijvoorbeel die van vorige maand. Je kunt dus de ideetjes uitwerken met het papier van jouw keuze. Naast het DSP zitten er ook nog embellishments in, genoeg cardstock voor projectjes die we maken en een twee soorten doosjes.

Kosten:


De kosten van het pakket bedragen eenmalig €29,95 inclusief verzendkosten en verse voorbeelden met beschrijvingen. 

Interesse? Geef je dan op via: mixnupkit@gmail.com. De Mix 'n Up! Kit valt rond de 17de oktober op je deurmat. Daarna is de kit verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Doe je mee?

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mariska zei

Krijg je ook te zien wat er precies in die kit zit? Kan het zo van het plaatje niet zo goed zien helaas. gr. Mariska

Carmen Morris zei

Mariska, je kunt een mail sturen naar caringforstamps@gmail.com. Ik leg je graag uit wat de inhoud is van de kit.