vrijdag 18 mei 2018

Vintage Vrijdag #110: Stampin' Up! ~ Stitched All Around & Very Vintage


Goedemorgen! Het is vandaag vrijdag en tijd voor het vaste vrijdag item. En ik moet je zeggen...ik kon gewoon niet wachten! Ik heb al een week of twee nieuwe materialen die gaan uitkomen in de jaarcatalogus 2018-2019 in huis en daar zitten best een aantal spulletjes bij die uitermate geschikt zijn voor kaartjes met een vintage look.


Als eerste de set Very Vintage. Nou hoe toepasselijk! Deze set bestaat uit een waanzinnig mooie tak met bloemen, een medaillon, een label en een randje. Daarnaast een paar leuke, bruikbare teksten.
Very Vintage is een zogenaamde Hostess Set en is alleen te verkrijgen bij een party/workshop met een kwalificerende verkoop van €200 of een bestelling met hetzelfde totaal. Je hoeft dus niet perse een party te geven. Bestel je samen met vriendinnen dan zou je hem al kunnen kiezen van je Stampin' Rewards. Lijkt het je leuk om een party te geven? Neem dan contact met me op.

De Stitched All Around Bundle is absoluut een van mijn favoriete bundels uit de nieuwe catalogus. Ik denk ook niet dat dit een set is waar ik niet snel op uitgekeken zal raken vanwege de vele mogelijkheden. Ik vind stikseltjes enig en gebruik bijvoorbeeld de Stitched Shaped Framelits heel vaak. Ook voor deze kaart heb ik de label hiermee gecombineerd. Deze set heeft in vele opzichten de veelzijdigheid die ik zoek in materialen want hij is niet alleen geschikt voor kaartjes in dit thema. Als je meer bent van Clean & Simple of Cute dan kun je echt met deze set alle kanten op.

Nou, dit was het kaartje van deze week. Ik wens je een gezellige dag en hoop je weer snel te zien bij een volgend blogberichtje.
woensdag 16 mei 2018

Stampin' Up! ~ Share What You Love Suite


Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt met het papier uit de Share What You Love Suite. Ik vind deze suite echt super leuk. Ik moest hier en daar even zoeken naar de perfecte combinatie maar als je er even mee aan het werk bent dan komen de ideeen vanzelf. De kleuren zijn super leuk en het DSP is ook goed te combineren met stempelsets die ik al heb. Voor deze kaart heb ik de populaire set Beautiful You gebruikt, een set die voor het komende creatieve jaar weer is opgenomen in de nieuwe jaarcatalogus. Persoonlijk ben ik daar erg blij mee.


Omdat ik wat vrijheid wilde in de kleuren heb ik de achtergrondstempel Handwritten gebruikt in plaats van het DSP met de teksten. Dat vind ik nog steeds het mooie van stempelen. Het lettertype van de stempel is niet exact hetzelfde als die van het DSP maar dat stoort mij niet. Deze achtergrond stempel past super goed bij de stijl van de dame.

De tekst komt uit de stempelset Van Alles Wat. Ook deze is nieuw in de jaarcatalogus 2018-2019. Dit is een setje met super leuke en bruikbare Nederlandse teksten. Deze heeft inmiddels een vaste plek op mijn bureau.

De verschillende Share What You Love Bundles zijn nog de gehele maand via mij te bestellen in de voorverkoop. Klik <hier> om ze allemaal nog eens te bekijken.
Dit was het weer voor vandaag! Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.
maandag 14 mei 2018

Mix 'n Up! Maandag #11: Create Happiness


Goede maandag! Ik heb een weekje geskipt vorige week. Mijn moeder was in het ziekenhuis opgenomen en dat brengt de nodige hectiek met zich mee. Gelukkig is ze weer thuis en ik hoop zo dat ze een beetje gaat opknappen. Nieuwe week, nieuwe kansen! Ik heb in best wat spulletjes liggen waar ik heel graag mee aan de slag wil en ook de nieuwsbrief voor de leden van de Mix 'n Up! Kit voor dit kwartaal gaat van het weekend de deur uit. Kortom tijd om de creatieve draad weer op te pakken.


Dus vandaar dar ik het kaartje van vandaag in dit thema heb gemaakt. De tekst van Altenew kwam goed van pas in combinatie met de SU stempelset Crafting Forever. Het DSP is uit de Sweet Soiree  serie en kom uit de Mix 'n Up! Kit van dit kwartaal.

Helaas is de kit van dit kwartaal niet meer te bestellen. Mocht je toch interesse hebben in de losse items of DSP pakketjes dan kun je altijd even een mail sturen naar mixnupkit@gmail.com. Dit is ook het emailadres wat je kunt gebruiken mocht je geïnteresseerd zijn in de kit van volgend kwartaal.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

dinsdag 8 mei 2018

Stampin' Up! ~ Retired List

Vandaag is er op een aantal Retired List items een aantrekkelijke korting toegepast. Dit is je kans om nog even een voorraadje aan te leggen van de Enamel Shapes (die komen niet terug!) of dat waanzinnige glitter cardstock. Het appelgroen en zeeblauw ga je niet meer zien in de volgende catalogus. Plaats vandaag nog je bestelling want voor alle producten op de Retired List geldt op=op!


Ik wens je een zonnige en gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgende blogberichtje!
vrijdag 4 mei 2018

Vintage Vrijdag #109: Stampin' Up! ~ Puur Natuur vs. Vintage Leaves


Heej hallo op deze prachtige vrijdag! Wat een heerlijkheid als je naar buiten kijkt en het zonnetje ziet schijnen! Het wordt vast een mooie dag vandaag. Er staat heel wat op de planning vandaag. Als ik mijn blogberichtje af heb dan begin ik aan de grote opruiming in mijn kamer en vanmiddag ga ik met mijn moeder naar de kapper. Tijdens het wachten ga ik een beetje werken achter mijn laptop.

Maar goed, eerst de kaart van vandaag. Ik heb deze keer een soort hello/goodby kaart gemaakt. Ik ben een beetje verdrietig dat de set Vintage Leaves niet meer wordt opgenomen in de volgende catalogi. Dit is echt een set die ik ook niet zal weg doen omdat hij zo bruikbaar is voor diverse thema's. Maar... Er komt wel weer een prachtige set uit die ik kan toevoegen aan mijn collectie.


De set Puur Natuur (verkrijgbaar vanaf 1 juni 2018) is een super mooie set die ook nog eens is vertaald in het Nederlands. En de teksten zijn geweldig! De waanzinnige houten schijf is de basis voor mijn cluster. Deze heb ik afgestempeld met Soft Suede inkt en daarna uitgeknipt. Vervolgens heb ik de tekste afgedrukt met Soft Suede inkt. Ik heb alleen de teksten uitgeknipt die ik voor deze kaart nodig had. De tekst 'dapper' komt eveneens uit een set uit de voorjaar/zomer catalogus die niet meer terug keert, Truly Tailored. Deze set heeft niks te maken met natuur maar ik kon de tekst goed gebruiken. De achtergrond heb ik gemaakt door de embossingfolder Pinewood Planks te beinkten en daarna mijn Whisper White cardstock ermee te embossen. Ik kon hiervoor natuurlijk ook de achtergrond Hardwood gebruiken maar ik wilde wat reliëf dus vandaar deze oplossing. De extra vlekken die zijn ontstaan omdat ik te hard heb gedrukt met mijn stempelkussen vind ik hier niet storend maar juist heel leuk.

Dit was het kaartje voor deze keer. Ik heb de lijst met materialen die nu nog verkrijgbaar zijn onder het blogberichtje gezet. Mocht je hier nog iets van willen bestellen wees er dan snel bij want op=op.
Ik hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.